Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po włorzeniu drugiej karty nikt nie może się do mnie dodzwonić na żaden numer z dużym opóźnieniem czasem przychodzą SMSy o nieodebraniu. Ja moge dzwonić i wysylac SMSy be problemu internet też działa.

Nie ma znaczenia czy mam włączony internet. Karty są w sieciach T-Mobile SIM1 i Plus na SIM2 - czy to może być problem? Dwie sieci?

Wyłączenie jednej z kart nie pomaga ani zmiana preferowanego typu połączenia. Dopiero wyjęcie jednej z kart pozwala na odbieranie połączeń i wiadomości.

Jakieś sugestie?

Screenshot_2017-06-04-08-08-24-653_com.android.settings.png

Edytowane przez Wiktorl
Poprawienie tematu
Opublikowano
3 godziny temu, Wiktorl napisał:

Po włorzeniu drugiej karty nikt nie może się do mnie dodzwonić na żaden numer z dużym opóźnieniem czasem przychodzą SMSy o nieodebraniu. Ja moge dzwonić i wysylac SMSy be problemu internet też działa.

Nie ma znaczenia czy mam włączony internet. Karty są w sieciach T-Mobile SIM1 i Plus na SIM2 - czy to może być problem? Dwie sieci?

Wyłączenie jednej z kart nie pomaga ani zmiana preferowanego typu połączenia. Dopiero wyjęcie jednej z kart pozwala na odbieranie połączeń i wiadomości.

Jakieś sugestie?

Tak skorzystanie z wyszukiwarki:

https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=połączenia&type=forums_topic&nodes=271&sortby=relevancy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...