Sovik Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Witam ,wczoraj zainstalowałem miui w moim fonie , dziś próbując importować kontakty z sim nie pokazuje mi ich , w czym może być problem , próbowałem także importu poprzez aplikację Contact2Sim pro i to samo , włożyłem kartę do innego fona i bezproblemowo kontakty widzi , można kopiować
lucas7911 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 W moim MI3 w ustawieniach kontaktów jest opcja " pokaż kontakty z SIM" może masz tak ustawione/odchaczone
Sovik Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Jak wchodzę w kontakty klikam przywracanie kontaktów z karty SIM 1 to nie pokazuje nic , a jak kliknę na pokaż kontakty na SIM to tak jakby miało się pojawić jakieś okienko ale znika tak szybko że nawet się nie pojawia
lucas7911 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 A dasz radę skopiować kontakty na nośnik - w tym wypadku na pamięć wewnętrzną, a potem przywróć z pliku .vcf
Sovik Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Ogólnie to ciekawie z tym rom-em jest , włożyłem drugą kartę pokazało wszystkie kontakty firmowe , nie kopiowałem ich do telefonu a mimo tego że zmieniłem kartę na tą pierwszą i pokazuje kontakty które były na drugiej karcie. Przypominam że ich nie kopiowałem
Rekomendowane odpowiedzi