tryhp3 Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 https://allegro.pl/uzytkownik/42046151/oceny Konto aktywne od roku i 5 miesięcy 100% pozytywów ale tylko 89 ocen i szybko rośnie (od tamtego tygodnia o około 30). Na ich aukcjach pisze "YI dystrybutor" posprawdzałem i są jakoś powiązani z dystrybutorem, ale YI to nie MI. Na aukcjach pisze też GW producenta. Napisałem w tej sprawie (czy jest GW producenta realizowana w kraju), to mi odpisali że w EU nie ma oficjalnego serwisu i mają jakiegoś swojego. No to im odpisałem, że jest i to co najmniej dwóch oficjalnych w PL, po czym kontakt się urwał. Moim zdaniem konto uśpione przez ponad rok, żeby nabrało wiarygodności. Nasprzedają telefonów, po czym zamkną sklep i nie będzie gdzie serwisować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 A czego sie spodziewac po cenie 100 USD netto, gdzie tyle kosztuje na AE. Sprzedaje po 515zł brutto Redmi 4A z przesylka kurierska gratis( min 10 zł netto), na Allegro(prowizja od tej kwoty to ponad 15 zł brutto). Ale co tam 70 os u niego kupilo w przeciagu mca Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiontox Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Zamówiłem dziś, zobaczymy co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts