NRG Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Hej, ostatnio pojawił się u mnie dosyć dziwny, a za razem denerwujący problem. Mianowicie - bardzo często gdy wybudzam telefon z trybu uśpienia pojawia się powiadomienie o wyszukiwaniu sygnału GPS przez aplikację Endomondo. Jest to tylko powiadomienie - sama ikona GPS nie jest podświetlona tak jakby był włączony. Najdziwniejsze jest to że aplikacja nie jest w tym czasie uruchomiona. Co na pewno zmieniałem, to możliwość używania GPS przez aplikację gdy ekran jest wyłączony - w przeciwnym wypadku nie rejestrowała przebytej trasy jednak to było zaraz po zakupie telefonu. Czy mogę gdzieś znaleźć w telefonie jakieś dodatkowe informacje dlaczego tak się dzieje? Wysłałem również maila do supportu Endomondo, jednak nie wykluczam ustawień w telefonie.
mrosi Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Radzę zacząć używać wyszukiwarki... https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=endomondo&sortby=relevancy Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi