Sandra sandra Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Siemanko, wymieniałam lcd w swoim tel i mam wrażenie, że ekran jest ciemniejszy od poprzedniego. Jasność mam ustawioną na 100% i mimo to nie jest ok. W pomieszczeniach jest dobrze, lecz na zewnątrz nic nie widzę w telefonie. Automatyczne ustawienia jasności jeszcze gorzej robią. Można coś z tym zrobić ?
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 2 godziny temu, Sandra sandra napisał: Siemanko, wymieniałam lcd w swoim tel i mam wrażenie, że ekran jest ciemniejszy od poprzedniego. Jasność mam ustawioną na 100% i mimo to nie jest ok. W pomieszczeniach jest dobrze, lecz na zewnątrz nic nie widzę w telefonie. Automatyczne ustawienia jasności jeszcze gorzej robią. Można coś z tym zrobić ? Za mało jeszcze wątków o wyświetlaczu? Wyszukiwarka nie gryzie: https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=wyświetlacz&type=forums_topic&nodes=154&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi