Nemo1307 Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Witam ! Jestem nowym uczestnikiem tego forum , więc wypada się przywitać - " cześć " . Od tygodnia jestem posiadaczem Xiaomi Mi Note 2 . Co do telefonu , nie będę sie rozpisywał . Po prostu jest świetny . Ale mój problem tkwi w czymś innym . Aby ściągnąc motywy , trzeba mieć założone konto xiaomi . Też tak zrobiłem . Założyłem je korzystając z adresu mailowego . Wszystko poszło ok . Robiłem to rano .W tej chwili kończy się dzień , a do mnie nie dotarła żadna informacja o aktywacji konta . Moje pytanie : Jak długo trzeba czekać na aktywację konta . Próbowałem sie logowaqć , używając i adresu na który założyłem konto i numeru swojego telefonu . Bez rezultatu . Czy zrobiłem coś nie tak ! Pozdrawiam ! Edytowane 16 Maja 2017 przez Nemo1307
mrosi Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Owszem, wypada się przywitać, ale przed założeniem wątku, bezwzględnie skorzystać z tego narzędzia: https://miuipolska.pl/forum/search/ Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi