ParysPL Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Witam serdecznie oraz przepraszam bo być może gdzieś ten wątek już się pojawił. Jestem tu nowy oraz jestem nowym posiadaczem Smartfona Mi5 od paru dni. Gdy oglądałem youtuba o tym foniku i trzymałem swojego coś przykuło moją uwagę. Mój Mi 5 ma Androida 6.0 MRA 58K a nie 7 oraz nakładkę MIUI 7.2.8.0.0 stable To mówię sobie biorę się za aktualizację i w tym momencie robi się CZOPKA tak zwana. Nie mogę aktualizaować nic automatycznie. Mówie ok sprawdzę w necie Sciagłem MIUI 8.0 i robię aktualizacje z paczki a tam wiadomość CANT VERIFY UPDATE. Szukam po necie co jest nie tak : okazuje się że musze odblokować bootloadera. Co też zrobiłem jak na forach pisano. Z tym że musiałem czekać około 38h. Wiec po tym znów chce aktualizaować i znów to samo CANT VERIFY UPDATE. znów gdzieś wyszukałem co może być nie tak. okazuje się że wina jest po stronie Androida 6.0 MRA 58K Więc mam takie pytanie : Jak bezpiecznie zmienić androida ? Aktualizaować go do nowszego i jak aktualizować na nową nakładkę MIUI 8.0 I proszę krok po kroku wypisać co zrobić i ściągnać. Uwaga telefon zakupiłem na Ebay bo mieszkam w Anglii. Edytowane 13 Maja 2017 przez ParysPL
mrosi Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi