Zeork 129 Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 Polecam case-y formy MSVII, nie tylko do Mi5C. Użytkuje te case-y ponad rok i sprawują się świetnie. Są dobrej jakości, ładne, dobrze wykonane i trwałe. Mamy 3 rodzajea)skórzane lub skóropodobne, nie jestem zwolennikiem plastik chropowaty - ten mamc) plastik gładki - ten także polecamLinków nie bedę podawał, na ali tego pełno.Case do mnie trafił po 2 tygodniach z free shipping Link to post Share on other sites
majdan12 404 Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 @Zeork Etui ciekawe, co to za czarne punkty na wyświetlaczu? Link to post Share on other sites
Zeork 129 Posted May 11, 2017 Author Report Share Posted May 11, 2017 [mention=33189]Zeork[/mention] Etui ciekawe, co to za czarne punkty na wyświetlaczu?To szkło. Mofi przylega ładnie i jest praktycznie do brzegu ekranu,góra i dół barwione na czarno. Ale nie wiem jak to określić na środku i do boków gdzie widzisz te plamy jest chyba rozwarstwione lub nie wiem. Ogólnie nie jest to czarne, wyszło tak na focie. Zrobię w dzień fotkę aby pokazać tą skaze. Nie widać jej normalnie. Ale aby wyszło to na fotce muszę zrobić to przy świetle dziennym.Wyświetlacz w mi5c jest dla mnie super. Edit znalazłem na ali foty tej skazy..jak.się patrzy normalnie na wyłączomym ekranie tylko to widać, podczas użytkowania nie.Tu masz na innych modelach Sent from my MI 5C using Tapatalk Link to post Share on other sites
wonzki 2 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Etui NILLKIN Frosted black etui można nabyć w oficjalnym sklepie w komplecie z folią ochronną dodatkowo zakupiłem drugi kabel do ładowarki (usb c) AUKEY CB-CD2:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts