Zeork Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Polecam case-y formy MSVII, nie tylko do Mi5C. Użytkuje te case-y ponad rok i sprawują się świetnie. Są dobrej jakości, ładne, dobrze wykonane i trwałe. Mamy 3 rodzajea)skórzane lub skóropodobne, nie jestem zwolennikiem plastik chropowaty - ten mamc) plastik gładki - ten także polecamLinków nie bedę podawał, na ali tego pełno.Case do mnie trafił po 2 tygodniach z free shipping
majdan12 Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 @Zeork Etui ciekawe, co to za czarne punkty na wyświetlaczu?
Zeork Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Opublikowano 11 Maja 2017 [mention=33189]Zeork[/mention] Etui ciekawe, co to za czarne punkty na wyświetlaczu?To szkło. Mofi przylega ładnie i jest praktycznie do brzegu ekranu,góra i dół barwione na czarno. Ale nie wiem jak to określić na środku i do boków gdzie widzisz te plamy jest chyba rozwarstwione lub nie wiem. Ogólnie nie jest to czarne, wyszło tak na focie. Zrobię w dzień fotkę aby pokazać tą skaze. Nie widać jej normalnie. Ale aby wyszło to na fotce muszę zrobić to przy świetle dziennym.Wyświetlacz w mi5c jest dla mnie super. Edit znalazłem na ali foty tej skazy..jak.się patrzy normalnie na wyłączomym ekranie tylko to widać, podczas użytkowania nie.Tu masz na innych modelach Sent from my MI 5C using Tapatalk
wonzki Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Etui NILLKIN Frosted black etui można nabyć w oficjalnym sklepie w komplecie z folią ochronną dodatkowo zakupiłem drugi kabel do ładowarki (usb c) AUKEY CB-CD2:)
Rekomendowane odpowiedzi