Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...jakiś czas temu kupiłem telefon w Goldwayu ...dokładnie 6 miesiacy temu nagle padł ekran i wysłalismy telefon do Chin na reklamacje... po krótce... najpierw powiedzieli że nic sie stało ...potem że jednak nie działa i tak 2-miesiące...jak stwierdzili że jednak rzeczywiscie nie działa to wysłali do Xiaomi Center....i tu zaczyna się historia :)   poprosiłem żeby zrestartowli ustawienie fabryczne bo żona nie pamięta kodu, a był jeszcze fingerprint wiec kodu zapomniała... jak już stwierdzili , że zresetują to powiedzieli ,ze jednak nie mogą bo Xiaomi Center nic nie może zrobić ...jeżeli jest uruchomiona funkcja w telefonie "FIND device opened"... My nic nie włączaliśmy Aale mówię im  to niech to wyłączą - na co oni , że to my mamy wyłączyc na naszym koncie Xiaomi ... Chmm ...zadnego konta nie zakładaliśmy ...ale oni upieraja sie zakładaliśmy dla numeru żony... No to próbujemy się logować na wszystkie możliwe znane nam hasła i nic...  to próbujemy restore pasword.....wypełniamy pierdyliard okienek włącznie z przesłaniem in numeru paszportu i zdjęcia z trzymanym w ręku paszportem !!!!! (takie wymogi)   i dostajemy odpowiedz że odrzucona prośba...na kór.a niech ktoś mi wyjasni o co to chudzi i jak dochodzić tam swoich praw...po cholerę im wyłączenie tej funkcji  jak ekran padł ??!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...