Kwasiu Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Witam, odblokowałem bootloader w moim MI5, wgrałem najnowsze twrp i tu zaczęły się schody :/ Zaraz po wgraniu twrp zrobiłem backup. Po ponownym uruchomieniu system nie chciał się włączyć i wisiał na logo MI z czerwonym napisem bootloader unlock na dole. W TWRP dało się normalnie wejść, przywróciłem kopię zapasową i teraz to już wogóle jest do bani. Po wejściu w pliki MI% na komputerze jest tam tylko folder TWRP, nie mogę żadnego pliku wrzucić, wipe data też nie działa, wyskakuje błąd. Ktoś podpowie co teraz?? Jak się z tym uporać?? Pozdrawiam
skay77 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 W ustawieniach twrp masz mtp ,jak zaznaczyła to wrzucisz pliki>
Kwasiu Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Mam włączone mtp, plik zaczyna się wrzucać ale za chwilę się zawiesza i Windows wywala błąd
mrosi Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi