sarzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam. Mam xiaomi mi5. Od około 1.5 miesiąca mam lineage os. Przeszedłem na niego bo na miui nie działało mi nc+Go i często rozłączał się bluetooth z zegarkiem czy radiem w samochodzie. W samochodzie był jeszcze jeden problem. Nie mogłem za pomocą radia zainicjować połączenia głosowego. W Los te rzeczy działają więc to wina hardware telefonu tylko softu. Czy najnowszy miui eliminuje te problemy? Może ktoś z Was mógł by coś potwierdzić bo chciał bym na miui wrócić. Z góry serdecznie dzięki. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
0 ice Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dnia 26.04.2017 o 14:36, sarzyk napisał: Witam. Mam xiaomi mi5. Od około 1.5 miesiąca mam lineage os. Przeszedłem na niego bo na miui nie działało mi nc+Go i często rozłączał się bluetooth z zegarkiem czy radiem w samochodzie. W samochodzie był jeszcze jeden problem. Nie mogłem za pomocą radia zainicjować połączenia głosowego. W Los te rzeczy działają więc to wina hardware telefonu tylko softu. Czy najnowszy miui eliminuje te problemy? Może ktoś z Was mógł by coś potwierdzić bo chciał bym na miui wrócić. Z góry serdecznie dzięki. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Na xiaomi.eu 7.4.27 z nc+Go nie ma najmniejszego problemu, od chyba 3-4 tyg zawsze działa. BT od 2 miesięcy na softach zero problemu z Mi band2 i Rodimi 2s
Pytanie
sarzyk
Witam. Mam xiaomi mi5. Od około 1.5 miesiąca mam lineage os.
Przeszedłem na niego bo na miui nie działało mi nc+Go i często rozłączał się bluetooth z zegarkiem czy radiem w samochodzie.
W samochodzie był jeszcze jeden problem.
Nie mogłem za pomocą radia zainicjować połączenia głosowego.
W Los te rzeczy działają więc to wina hardware telefonu tylko softu.
Czy najnowszy miui eliminuje te problemy?
Może ktoś z Was mógł by coś potwierdzić bo chciał bym na miui wrócić.
Z góry serdecznie dzięki.
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi