BlackSinep Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Mam global stable 8.0 (cos tam) na mi 5s. Chcialem zaktualizowac przez aplikacje do aktualizacji poprzez wskazanie pliku zip do 8.2 ale wyskakuje mi: Nie można zweryfikować pliku aktualizacji Nie mam odblokowanego bootloadera.
skay77 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Masz global a chcesz aktualizować Chinach ,wejdź na http://en.miui.com/download-314.html#456 Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
BlackSinep Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) moge zainstalowac deva na stable/??? tak z innej beczki Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez BlackSinep
skay77 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Z poziomu aktualizacji tylko jeżeli masz stable China to wtedy ci pójdzie dev china, poczekaj te parę dni wtedy odblokujesz i wygrasz przez twrp co tam będziesz chciał ,ale do ciebie należy decyzja ,chcesz się bawić z EDL i kabelkami deep flash to kombinujWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
BlackSinep Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 ostatnie pytanie: czemu ten global ktory mam wyzej po uruchomienium w aktualizacji: pobierz aktualizacje nie sciaga mi 8.2 tylko to samo co jest juz wgrane tj. 8.0.3? 1
skay77 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Bo ty masz global a nie stable China ,zauważyłeś że są oddzielne zakładki w download na stronie to są inne wersje dlatego ci wywala że nie można zweryfikować ,instaluje się tak global stable (global dev) stable China (dev china) z poziomu oczywiście aktualizacji>>>
BlackSinep Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Czy istnieje global dev polski? Taki zeby aktualizowal co tydzien a mozna uzywac na zablok bootloaderze? Siostra kupila tel na aze.com.pl i tam jest system z kolorowymi ikonami w ustawieniach i aktualizuje ota co tydzien tak jak miui polska.?
mrosi Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi