Skocz do zawartości

Global Stable nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Instalowałem China Developer i China Stable przez MiFlasha w trybie fastboot i edl, wszędzie obie wersje działają. Po  zflashowaniu global stable w miflashu poprzez fastboota, jak i edl system się nie uruchamia. Po zresetowaniu telefon zatrzymuje się na ekranie mi, nie ma nawet żadnych kropek, tak jak było w przypadku china developer/china stable. Ktoś może poradzić czemu tak się dzieje??

Opublikowano

Może być wina miflash(niektóre wersje sprawiały kłopoty ale wtedy by ci błędy wywaliło) i ile czekałeś po reboot długo się uruchamia po flashu , a i w programie zaznacz flash All,możesz wypróbować też inną wersję programu

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Mam MiFlasha 2016.08.30.0, spróbuje wgrać global developer, zobaczymy czy pójdzie. Po flashowaniu china stable od razu się resetuje telefon, czekałem może z 10 minut aż pojawią się kropeczki, włączy się system. Ja cały czas robię z opcją flash all, zalecasz robić przez edl czy może przez fastboota?

Ja robiłem flashowanie global stable MiFlashem od Acida z poradnika : "MiFlash - formatowanie telefonu (Windows/Linux)" oraz MiFlashem 2016.8.30 w trybach fastboot i edl, nic :/

Edytowane przez Waqin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...