Waqin Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam. Instalowałem China Developer i China Stable przez MiFlasha w trybie fastboot i edl, wszędzie obie wersje działają. Po zflashowaniu global stable w miflashu poprzez fastboota, jak i edl system się nie uruchamia. Po zresetowaniu telefon zatrzymuje się na ekranie mi, nie ma nawet żadnych kropek, tak jak było w przypadku china developer/china stable. Ktoś może poradzić czemu tak się dzieje??
skay77 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Może być wina miflash(niektóre wersje sprawiały kłopoty ale wtedy by ci błędy wywaliło) i ile czekałeś po reboot długo się uruchamia po flashu , a i w programie zaznacz flash All,możesz wypróbować też inną wersję programu Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Waqin Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam MiFlasha 2016.08.30.0, spróbuje wgrać global developer, zobaczymy czy pójdzie. Po flashowaniu china stable od razu się resetuje telefon, czekałem może z 10 minut aż pojawią się kropeczki, włączy się system. Ja cały czas robię z opcją flash all, zalecasz robić przez edl czy może przez fastboota? Ja robiłem flashowanie global stable MiFlashem od Acida z poradnika : "MiFlash - formatowanie telefonu (Windows/Linux)" oraz MiFlashem 2016.8.30 w trybach fastboot i edl, nic :/ Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Waqin
mrosi Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi