krezus1970 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Pytałem już o ten temat ale zostałem skierowany do samouczka oraz jakichś trzystu innych postów. Przeczytałem wszystko ze zrozumieniem i zastosowałem wszystkie możliwe porady. Wracam więc z pytaniem czy komukolwiek działają pływające powiadomienia z Google Maps. Mam na myśli sytuacje, kiedy mapy działają w tle, a mimo to powiadamiają nas wysuwającym się od góry okienkiem o zbliżającym się skrzyżowaniu. Proszę tylko o informację czy komuś to w ogóle działa, wtedy będę wiedział, że nadal muszę szukać. Dodam, że pływająca ikonka Yanosika działa bez problemu przy identycznych - jak mi się zdaje - ustawieniach aplikacji. Pomożecie?
krezus1970 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Czy brak jakiejkolwiek odpowiedzi oznacza, że wszystkim działają te powiadomienia, czy że nikomu nie działają? Uprzejmie proszę o odzew.
zielonyBB Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 U mnie nie działają. Jest tylko głos w tle.Sent from my MI 5 using Tapatalk
Maciej N. Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Cześć. Udało Ci się rozwiązać ten problem? Mam to samo i nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi