PRTK Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witajcie, sprawa wyglada tak. Generalnie nie jestem z tych najbardziej zielonych jeżeli chodzi o elektronikę ,ale dzisiejsza sytuacja mnie zaskoczyła. Jestem sobie na zakupach coś tam grzebie jak zwykle w moim maleństwie ,po czym na 10 minut chowam do kieszeni i po wyciągnieciu zaskoczenie . Czarny ekran , brak wibracji , jakichkolwiek diod i oznak życia , warto wspomnieć iż telefon miał ponad 70 % baterii. Pomyślałem no nic , może się wyłączył po prostu a tu kolejne zaskoczenie. Kompletny brak reakcji , normalne uruchamianie , fastboot , awaryjne też nic nie dało.Wchodzę do domu podłaczam a tu nic dalej nic , ładowara sie grzeje telefon kaput, po podłączeniu do komputera brak reakcji. Wszystko fajnie wysłałbym na gwarancje tylko że sie oram bo szybka pęknieta z tyłu , a mogą o to sie czepiać.No i też micloud jakiś szajs odwala i sie logować nie mogę a mam tam pełno kontaktów i zdjęć które Panowie z serwisu w sekundzie wykasują. Mam go już 8 miesiecy i nigdy nawet się nie zwiesił a tu takie zaskoczenie . Proszę was o Pomoc .
mrosi Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi