Skocz do zawartości

Instalacja android 6 po instalacji android 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za drugi już dzisiaj temat ale nie dostałem odpowiedzi. Chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość instalacji z powrotem androida 6 po odblokowaniu bootloadera wgraniu nowego twrp i instalacji android 7 Resurrection Remix N, robię co mogę ale żadne twrp oprócz tego dedukowanego android 7 nie chce się botować a każda próba instalacji czego innego niż miui i RR nie powodzi sie, nawet rom AICP pod android 7 nie che się uruchamiać. Proszę o wytłumaczenie w miarę możliwości łopatologicznie i nie usuwanie tematu bo zależy mi na instalacji SlimMod bo najlepiej bateria mi trzyma na nim a już trochę po przyjściach jest bo na miui krótko trzyma. a tak przy okazji to może jest jakaś możliwość usunięcia albo wyłączenia google apps  (gapps) z miui android 7 bo wiem że pod android 5 była taka możliwość znalazłem gdzieś na XDA ale nie pamiętam gdzie.

Opublikowano

Nie przepraszaj, tylko zacznij używać wyszukiwarki. Za kolejny, założony wątek, dotyczący problemu opisywanego wielokrotnie na Forum, poleci ostrzeżenie.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...