Skocz do zawartości

Cotygodniowe aktulizacje dla Mi 5s Plus (MIUI EU/PL)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakładam ten wątek z uwagi na to że wiele ludzi pisze za dużo w zbiorczych wątkach aktualizacyjnych i ciężko tak na prawdę wyłapać co dotyczy naszego modelu Mi 5s Plus.

Wątek (taki jak ten) świetnie sprawdził się w redmi note 2 więc i może tutaj będzie to miało jakiś sens.

Proszę piszcie swoje spostrzeżenia, uwagi, problemy właśnie tutaj, podkreślając jedynie o której wersji aktualizacji jest mowa.

Ja zacznę więc sprawę :)

Mam aktualnie wersję 7.4.6 MiUI EU i wszystko pięknie śmiga, bateria dobrze mi trzyma, SOT na poziomie 7h, poza jedną rzeczą którą odkryłem niedawno - Mapy Google nie radzą sobie z poprawną lokalizacją, pomimo tego że GPS Test okazuje mi 3d Fix i dokładność 3 metry.

Czy ktoś możne siedzi na tej wersji i ma podobny problem ? Czy to może problem map google po najnowszej (ich) aktualizacji aplikacji ?

Dzięki i zachęcam do pisania tutaj, zamiast przebijać się przez gąszcz innych (często nie istotnych dla naszego modelu)

Opublikowano

To Twoje spostrzeżenia czy chcesz zaistnieć na Forum?

Po to jest wątek z aktualizacjami żeby tam dopisywać pytania. EOD.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...