Bolek11 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam Z racji tego że mój temat z mikrofonem został usuniety do kosza i zostałem skierowany do wyszukiwarki w której nie znalazłem żadnego rozwiązania pomyslalem że może rozmawiać przez głośnomówiący lecz nie da sie go wystarczająco ściszyć i teraz poszukuje kernela/roma/moda w którym dalo by się głośnomówiacy na tyle wyciszyc aby można było rozmawiać jak przez normalny głośnik. Czy da sie cos takiego zrobić? posiadam ten rom xiaomi.eu_multi_MI4c_7.4.13_v8-7.0.zip
mrosi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Twój wątek poleciał do kosza, bo są już inne dotyczące mikrofonu. I tam masz dopisać swoje pytanie. Czy to jasne? https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=mikrofon&type=forums_topic&nodes=147&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi