boldrik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Telefon Redmi 4 prada 2/16, wgrane miui polska z dnia 6.04.2017. Mam problem polegający na tym, że osoby która do mnie dzwoni czasami nie może się połączyć ze mną jakbym nie miał zasięgu ( u osoby dzwoniącej pojawia się wybieranie ale nie ma sygnałów i po jakimś czasie informacja "osoba do której dzwonisz jest w tej chwili niedostępna"). Jeżeli dzwoniący wybierze ponownie numer to już łączy normalnie. Ja wykonuje połączenia normalnie. Telefon miał syfiasty miui - na nim nie było tych problemow działał normalnie z 4 tygodnie. Miesiąc temu wgrałem dev china rom, następnie odblokowałem, wgrałem miui polska i zaczęły się pojawić problemy(zasięg jest dobry centrum miasta). Problem występuję u dzwoniących z różnych telefonów, co jakiś czas - mam wrażenie że jak długo jest zablokowany bo jak mm odblokowany telefon to jeszcze mi się nie zdarzyło. Po wgraniu rom z 6.04 2-3 dni nie zaobserwowałem problemów( testuje też sam z drugiego tel. dzwoniąć i myślałem że problem się rozwiązał ale znów się zaczął pojawiać. Wgrałem łącznie ze 3 aktualizacje na każdej problem występował i czyściłem wszystkie dane wgrywając. Może ma ktoś jakiś pomysł co zrobić( zgłosiłem u operatora problem, wymienię kartę ale to chyba nie tego wina jest). Problem występuje raz na kilkanaście myślę połączeń więć ciężko coś zdignozować. Wszelkie wskazówki mile widziane. Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez boldrik
mrosi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=zasięg&type=forums_topic&nodes=271&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi