rewolta Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam, ostatnio zaktualizowałem telefon do wersji MIUI rozwojowej opartej o android 7.0. Zauważyłem jednak że nie działa ona najlepiej w moim przypadku, telefon używa dużo Ramu, często się zacina w przeciwieństwie do poprzednich wersji. Próbowałem zrobić factory reset z poziomu aplikacji jednak wtedy telefon jedynie się restartuje. Próbowałem zrobić HardReset (głośność w górę + power) jednak telefon nie wchodzi do żadnego menu które mogłoby mi w tym pomóc. Próbowałem również instalować nowego softa wygrywając go na telefon i instalować jak za każdym razem, telefon jedynie się restartował przy tym. Próbowałem podłączyć telefon do komputera i wykonać jakiekolwiek działanie za pomocą programu MiFlesh, program jednak nie wykrywał telefonu podłączonego do komputera w trybie (Głośność w dół + power). Program MiPCSuit również nie wykrywa telefonu podpiętego do komputera. Proszę o pomoc, jako że telefon staje się mało używalny przez ciągłe zacinanie się przez zużytą pamięć.
cichowlasp Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Prawdopodobnie masz zablokowany bootloader i nie masz wygranego recovery (TWRP)Sent from my Mi-4c using Tapatalk
mrosi Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Może na początek zacznij od użycia wyszukiwarki?
mrosi Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi