Skocz do zawartości

wyświetlacz nie działa dotyk i dźwięki ok, od czego zacząć naprawe??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tego względu , że moje posty są non stop kasowane ( i teoretycznie tematy był omawiany), w celu uzyskania jakiś informacji , chciałbym się dowiedzieć od czego mam zacząć aby naprawić swój telefon. Poniżej napisze swój problem i prosze aby post nie został skasowany , bo chciałbym sie dowiedzieć co mam robić i od czego zacząć... Nie jestem wszchewwiedzący ...

Otóż w nocy sprawdzajac godzine , była to ok 1:30 wszystko było ok. Rano zadzwonił w telefonie budzik, ale ekran był wyłączony. Dotyk wraz z dzwiekiem i diodami działaja równiez przyciski działają. włączyłem i wyłączyłem telefon lecz w dalszym ciagu to samo. Telefon równiez sie ładuje , ale nie pokazuje sie bateria ładowania(przy wyłączonym telefonie). Komputer telefon wykrył, nawet odebrałem połącznie , ale w dalszym ciągu brak życia wyświetlacza. Telefon jest w stanie idealnym, bez rys i otarć.Wczoraj pobrał mi telefon aktualizacje i nie uruchamiałem go ponownie (najprawdopodobniej było ustawienie ponownego uruchomienia telefonu na 2 w nocy ale nie dam sobie ręki uciąć bo nic w ustawieniach aktualizacji nie zmieniałem). Tak oto wygląda mój problem

NIe jestem w stanie sprawdzić jaki mam numer softu ani innych parametrów ponieważ ekran się nie włacza. Podłączajac telefon do komputera wyskakuje jako Redims 3 urządenie przenośne. (uruchomienie vol+power też jest niemozliwe bo ekran sie nie włacza)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...