pawlas Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam, Posiadam mi5 3/64gb, z softem xiaomi.eu widocznym w załączniku. W telefonie problemem jest sporadyczny reset głów podczas dzwonienia gdzieś, rozmów telefonicznych, czy miał ktoś tak samo na tym romie? Jakoś strasznie to uciążliwe nie jest, no ale wiadomo że lepiej by było gdyby się to nie zdarzało. Może są jakieś logi, które wskazują przyczynę restartu ? Bo wydaje mi się, że to kwestia softwarowa, tylko czy idzie to naprawić jakoś bez re-flashu bądź resetu?
mrosi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 17 minut temu, pawlas napisał: Witam, Posiadam mi5 3/64gb, z softem xiaomi.eu widocznym w załączniku. W telefonie problemem jest sporadyczny reset głów podczas dzwonienia gdzieś, rozmów telefonicznych, czy miał ktoś tak samo na tym romie? Jakoś strasznie to uciążliwe nie jest, no ale wiadomo że lepiej by było gdyby się to nie zdarzało. Może są jakieś logi, które wskazują przyczynę restartu ? Bo wydaje mi się, że to kwestia softwarowa, tylko czy idzie to naprawić jakoś bez re-flashu bądź resetu? Spróbowałeś użyć wyszukiwarki na Forum. Chyba nie...: https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=restart&type=forums_topic&nodes=203&sortby=relevancy Kosz.
mrosi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi