ihawran Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 czesc, jestem swiezakiem na tym forum, posiadam note 3, chcialbym zmienic dzwonek dla drugiej karty sim, ale nie mam pojecia jak to zrobic. byc moze na tym systemie sie tego nie da? mam miui 7 wersje 6.1.7 - czy da sie zaktualizowac? jesli tak to ktory rom wybrac?
skay77 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Co do dzwonka ,to taka opcja jest chyba na customie czyli cm i te a co do aktualizacji to jeżeli masz odblokowany bootloader to dział downloader na tym forum przez recovery a jeżeli nie masz jeszcze odblokowane go to oficjalna strona http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&mobile=no Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nie próbuj pod pozorem dziwnych pytań przemycać zakładania śmieciowych wątków. Używaj wyszakiwarki. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi