Rzeznikx Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witajcie! Na wstępie chcę sie przywitać! Cztery dni temu przyszedł do mnie Xiaomi Mi5 z aliexpress. Telefon ma wgrany stable 8.1.2.0 MAAMIDI. Z tego co doczytałem, to telefon ma zablokowany edl, bo gdy wpisuję komendę adb reboot edl, to telefon tylko sie restartuje, nie wchodzi w ten tryb. Próbowałem odblokować bootloader, bo już mam pozwolenie od Xiaomi, jednak standardowo 50% błąd, ostatnio nawet zatrzymuje się na 0%, nie wiem dlaczego. W związku z tym, co mam zrobić, żeby najpierw odblokować bootloader, a nastepnie wgrać MIUI Polska? Od dwóch dni kopię całe forum, żeby znaleźć odpowiedź, jednak nic w moim przypadku nie trybi. Proszę o pomoc i wyrozumiałość. Serdecznie pozdrawiam!
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. MiPCSuite/MiFlash, kabelek do DeepFlash, cokolwiek... sposobów wiele, co więcej, program podaje powód niepowodzenia unlocka...
Rekomendowane odpowiedzi