Adej25 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam, mam pytanie a mianowicie, posiadam xiaomi mi5 3/64. Wersja oprogramowania miui global 8.1.2.0 android 6. Gdy wchodzę w aktualizacja systemowa jest brak nowych aktualizacji a kiedy wcisne w górnym prawym rogu jest pobierz aktualizacje.. Co się stanie kiedy ja pobiore i co pobiore. Nie znam się a niechce zepsuć telefonu. Z góry dziękuję.
majdan12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) @Adej25 Poczytaj trochę w temacie Mi 5 a zdobędziesz informacje co zrobić aby mieć najnowszy system, nawet na tej samej stronie gdzie zadałeś to samo pytanie drugi raz, masz odpowiedź co zrobić... Po drugie to czemu zadajesz dwa razy to samo pytanie? Oczywiście że wygodniej dla ciebie jest zadać pytanie niż poszukać rozwiązania, ale jak zacznie tak każdy robić to zrobi się straszny śmietnik. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez majdan12
Adej25 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Adej25 napisał: Sorry nie widziałem czy dobrze założyłem temat, niegdy nie miałem doczynienia z takiego typu forum.
majdan12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 @Adej25 Założyłeś temat, no trudno ale potem zadałeś to samo pytanie w temacie, który posiadał na ostatniej stronie odpowiedź, więc tu wyłącznie chodzi o lenistwo.
Adej25 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tam nie jest do końca napisane, jeżeli chodzi o odpowiedź na moje pytanie ale ok. A czy wersja 8.1.2.0 stabilna jest ogólnie ok?
majdan12 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 @Adej25 Najlepiej będzie jak sam ocenisz, bo ile ludzi tyle opinii o każdej wersji systemu.
mrosi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi