adamuadamu Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 1 godzinę temu, goomako napisał: Witam. Zmieniałem w grudniu Kernel na taki który podkręca procek jak w mi5 pro. Od tego czasu wyszły 2 aktualizacje lineage i nie mogę aktualizować. Wyskakuje coś takiego, zna ktoś temat ? zrób update firmware do wersji 8.1.4 lub 8.1.11 - linki w temacie o LoS na xda na ostatnich stronach; skrypt instalujący LoS od wersji 8.01.2017 sprawdza, czy masz fw w wersji mi 8.1.4 1
goomako Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, adamuadamu napisał: zrób update firmware do wersji 8.1.4 Coś nadal nie tak. Pobrane z https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75153492&postcount=10046 Ok, udało się, ustawiłem aby nie sprawdzał sygnatury pliku. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez goomako
K1bson Opublikowano 17 Listopada 2024 Opublikowano 17 Listopada 2024 Cześć sam testowałem już lineage os na 2 telefonach oczywiście były to unofficial romy z xda. Telefony to Samsung S7 Edge (hero2lte) i Samsung Grand Prime (gprimeltex). Polecam jedynie na Grand Primie ponieważ na s7 edge troszke laguje bo mainowałem juz s7e i sgp
Rekomendowane odpowiedzi