Pietro990 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam , otoz probuje aktywowac apke IKO i po kliknieciu weryfikacji nic sie nie dzieje, sms sie nie wysyla . Czekalem 20 minut i czas oczekiwania minal. Ktos poradzil sobie z tym.fantem? Telefon xiaomi redmi note Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Pietro990
pobudi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wejdź na stronę PKO i tam aktywuj aplikacje. Nieraz się naczekasz...Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Pietro990 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Mozesz mnie poprowadzic, poniewaz pko mnie odwoluje do apki...
Nezumi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Aktywuj apkę w na iPKO, następnie postępuj zgodnie z instrukcjami banku. Apka działa, sam używam, aktywacja porzechodzi w 100%, pamiętaj, że SMS nie przejdzie, jeżeli masz Root.
Rekomendowane odpowiedzi