niepasteryzowany Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam Mam problem z moim telefonem. Ostatnio porównywałem głośność z telefonem kumpla i jest dość spora różnica. Oprócz poziomu głośności inaczej grają - w moim jest mniej basu i dźwięki są "ubogie". Ja mam 4/128 soft MIUI 8.0.3.0, a kolega 4/32 MIUI 8.0.10.0.0 oczywiście oba Mi 5s Nie wiem czy to wina softu, jeśli tak to w jaki sposób wgrać ten sam? Czy może być uszkodzony od nowości? pozdrawiam
rock'n'rolla Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Zainstaluj sobie ARISE z działu modyfikacje techniczne ale tak czy inaczej nie wymagaj wiele od tego głośniczka. Być może producent użył innego modelu. Ten głośnik ma za zadanie odtwarzać dźwięki systemowe, działać jak zestaw handsfree i ewentualnie odtwarzać dźwięki z gier i filmików a nie grać muzykę. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez rock'n'rolla
niepasteryzowany Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tylko jest spora różnica między nimi. Zastanawiam się czy nie oddać go na reklamację z tego powodu. Większa głośność bardzo by mi się przydała bo pracuje na hali gdzie ciężko coś usłyszeć. Wibracje odpadają ze względu na odzież roboczą
mrosi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=dźwięk&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi