Sebastian385 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam dzisiaj w nocy pawiąc się telefonem przedstawiłem ustawienia do których wchodzi się w następujący sposób (trzeba wejść w ustawienia i odbalic zakładkę informacje o telefonie .Potem kliknąć parę razy w pamięć zewnętrzna i odpalić informacje o telefonie 1 ) i proszę o wysłanie screen albo o napisanie jak te ustawienia powinny być ustawione Pawiąc -bawiąc Przepraszam wewnętrzna
lolek102 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Sebastian385 napisał: Witam dzisiaj w nocy pawiąc się telefonem przedstawiłem ustawienia do których wchodzi się w następujący sposób (trzeba wejść w ustawienia i odbalic zakładkę informacje o telefonie .Potem kliknąć parę razy w pamięć zewnętrzna i odpalić informacje o telefonie 1 ) i proszę o wysłanie screen albo o napisanie jak te ustawienia powinny być ustawione Pawiąc -bawiąc Przepraszam wewnętrzna Ja po kliknięciu parę razy w pamięć wewnętrzna nie mogę nic zmienić w informacje o telefonie 1 Mam takie coś
mrosi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi