senseofseven Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 SPRZEDAM SMARTFON XIAOMI MI5S - 64gb, 3gb ram w kolorze srebrnym, telefon zakupiony w sklepie Ibuygou miesiąc temu.Czyli posiada 23 miesiące gwarancji realizowanej w serwisie MiCenter we Wrocławiu Stan idealny bez rys i wad ukrytych z systemem global w wersji polskiej. *Do zestawu dorzucam 2 Etui element case ( skręcane na śruby bardzo solidne i widoczne na zdjęciu) kolory czarny i srebrny.etui przezroczyste nillkin oraz folie matową 3mk założoną na ekran. ładowarkę 2amperową Samsunga. *Cena 1299 plus 15 przesyłka bezpieczna wpłata przez payU na allegro.http://allegro.pl/show_item.php?item=6772157950 Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 24h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
mrosi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi