Benqu Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 jestem swiezym posiadaczem mi5 3/64gb wczesniej 1,5 roku uzytkowalem i ostro korzystalem z redmi note 2 prime teraz mam kilka pytan co do nowego telefonu 1. udalo mi sie otrzymac zgodne na odblokowanie bootloadera - czy ktos w miare sensownie moze podpowiedziec jak dokladnie to zrobic krok po kroku? 2. mam androida 6.0 - czy oficjalnie do tego telefonu wyszla wersja z andkiem 7.0? mam soft globala i obecnie telefon nie wykrywa zadnej aktualizacji do nowego softu, moze trzeba gdzies szukac na oficjalnej stronie xiaomi? 3. czy do zmiany wersji androida z 6 na 7 potrzebny jest odblokowany bootloader? 4. czy sciagajac najnowszy soft z tej strony do mi5 (oznaczony jako android 7.0) automatem telefon zaktualizuje sie do najnowszej wersji systemu czy to wymog tej aktualizacji? 5. moze ktos polecic do tego telefonu sensowne, gosc nienachalne (cienkie) euti czy cover? moga byc linki z polskich sklepow lub cos w stylu aliexpress 6. wynik antutu mnie dosc irytuje, pierwszym razem mialem cos okolo 145tys punktow a teraz waha sie w caly swiat miedzy 120-135 tys - tak ma byc?
mrosi Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi