klami85 Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Mam problem z aplikacją ARGYLLPRO Używałem jej bez problemów od 2015 roku na kilku różnych telefonach, kilkunastu różnych romach i wersjach androida od 4.4 do 6.0. Niestety za cholerę nie chce działać na MIUI. Obecnie mam MIUI 8.3 z updatami 7.3.2, ale sprawdzałem z innymi wersjami MIUI od września 2016 do marca 2017r. Za każdym razem dostaje komunikat o niemożliwości sprawdzenia licencji. Nie jest to problem z połączeniem internetowym, czy uprawnieniami aplikacji, itd. Kilkukrotnie próbowałem czyścić cache, data, robiłem reinstall apki, a nawet factory reset telefonu. Bez zmian. Aplikacja instaluje się bez problemów i się uruchamia, ale po podłączeniu spektrofotometru do telefonu i próbie wykonania pomiarów zawsze dostaję komunikat o niemożliwości sprawdzenia licencji i apka się wyłącza. Jakieś sugestie? Edytowane 26 Marca 2017 przez klami85
mrosi Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi