Marianich0 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Cześć, od przedwczoraj mój mi5 bardzo wolno się ładuje (w 1 godzinę 10%). Mam orginalną ładowarkę i kabel. Do tego czasu wszystko się ładowało idealnie. Quickcharge 3.0 działało. Testowałem tą ładowarkę na samsungu tylko, że z kablem microUSB i ładowała dobrze. Czy to może być wina mojego kabla USB-USB typ C? MIUI 8 Global 7.3.16 beta. Dodam, że wtyczka od strony telefonu typ C jest ciepła, niewiem jak było wczesniej, ale na pewno ładowarka wcześniej grzała się przy ładowaniu, a teraz gdy jest ten problem jest chłodna. Jak myślicie, czego to może być wina? Jak potrzebne bedą jakieś screeny to wyślę.
Kubix9417 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Zmień ori kabel, miałem to samo Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Marianich0 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Ten orginalny jest taki lipny?
mrosi Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi