matgeb Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Witam, od miesiąca posiadam model mi5, na początku wszystko było ok, bateria przy normalnym użytkowaniu potrafiła wytrzymać nawet 3dni.. niestety od jakiegoś czasu telefon pomimo że używany jest tylko do dzwonienia wyładowuje się przez okres dnia.. w ciągu nocy bateria potrafi zejść o 10/15% będąc w trybie samolotowym. Czego może być to wina? Soft? ładowarka? Ładowarki używam oryginalnej, odebranej w zestawie z telefonem, jest to quick charge ponieważ telefon potrzebuje około półtorej godziny do pełnego natomiast co do oprogramowania nie ingerowałem w system. Tutaj jeszcze jedno pytanie, nie zależy mi na ładowaniu qc, chciałbym nabyć zwyczajną łądowarkę tak aby ładować telefon w nocy i nie obciążać baterii. mogłbym prosić o informację jaką ładowarkę sieciową kupic? ewentualnie linki do aukcji? Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi