Sleever Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Witam. Posiadam Xiaomi redmi note 3 pro 3/32 snapdragon 650 wersja global zakupiona w x-kom w Polsce. Mam problem, mianowicie pojawiła sie dostepna aktualizacja. Pobralem ja gdy telefon wymaga ponownego uruchomienia i proboje sie zaaktualizowac caly czas uruchamia sie ponownie i wznawia probe aktualizacji bez efektu. Nic wtedy nie da sie zrobic, ani przerwac instalacji ani uruchomic telefonu ponownie, dopiero jak poziom baterii spadnie do 10% nastepuje samoczynne przerwanie aktualizacji, uruchomienie ponowne telefonu oraz powrót do ekranu głownego. Co mam zrobic z ta aktualizacja i czym to moze byc spowodowane? Pozdrawiam
gonzo_86 Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Ta aktualizacja jest wadliwa, poczytaj inne wątki. Nie instaluj jej.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Sleever Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 1 minutę temu, gonzo_86 napisał: Ta aktualizacja jest wadliwa, poczytaj inne wątki. Nie instaluj jej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka To w takim razie miałem szczęście że aktualizacja nie mogła się sama zainstalować. Dzięki za podpowiedź, póki co nie będę ponawiał próby instalacji.
mrosi Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi