wagar65 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, po wczorajszej aktualizacji softu przestał mi działać aparat główny. Może to przypadek ale tak czy owak nie działa.Po uruchomieniu z głośniczka wydobywa się ciągły dźwięk jakby trzeszczenie a aparat nie potrafi złapać ostrości. Czy to problem softu czy padł moduł aparatu? Mogę coś zrobić sam czy serwis? ps. Przedni aparat działa OK.
JachuWojtan Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, po wczorajszej aktualizacji softu przestał mi działać aparat główny. Może to przypadek ale tak czy owak nie działa.Po uruchomieniu z głośniczka wydobywa się ciągły dźwięk jakby trzeszczenie a aparat nie potrafi złapać ostrości. Czy to problem softu czy padł moduł aparatu? Mogę coś zrobić sam czy serwis? ps. Przedni aparat działa OK. Spróbuj popukać palcem dość mocno, ale z wyczuciem w aparat U mnie też czasem autofocus się zacina i to pomaga. PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wagar65 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Niestety pukanie nie pomogło. Czy downgrade do poprzedniej wersji softu może pomóc? W innym wątku nie było jednoznacznej odpowiedzi.
mrosi Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi