Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z moim rm3 (Kate). Mam tam miui 8 global beta i problem jest taki ,że telefon sam wyłącza mi nakładki ekranowe... Za każdym razem muszę włączać dymki w messengerze i ciągle włączyć w aplikacji potem zezwolić na wyświetlanie nad innymi i działa przez jakieś 10 min potem znowu to samo... Wie ktoś czemu ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
24 minuty temu, Redziu napisał:

Miui 8 global 7.2.24 beta

To ta pechowa co była wstrzymana.

Poczekaj do piątku zainstaluj najnowszą aktualizacje i przywrócić ustawienia fabryczne

Opublikowano

Tylko , że ja już tak mam od paru poprzednich aktualizacji tylko , że musiałem też włączać aplikacje dokumenty

Opublikowano
5 minut temu, Redziu napisał:

Tylko , że ja już tak mam od paru poprzednich aktualizacji tylko , że musiałem też włączać aplikacje dokumenty

To wygraj na czysto mifleshem z zaznaczonym clean all i telefon jak fabryki

Opublikowano
To wygraj na czysto mifleshem z zaznaczonym clean all i telefon jak fabryki

A podpowiedział byś mi jak rozwiązać problem z zablokowanym bootloaderem mam pozwolenie od nich wszystko ładnie połączone a jak próbuje go odblokować to chyba przy 50 % się zatrzymywało z błędem weryfikacji

Opublikowano
40 minut temu, Redziu napisał:

A podpowiedział byś mi jak rozwiązać problem z zablokowanym bootloaderem mam pozwolenie od nich wszystko ładnie połączone a jak próbuje go odblokować to chyba przy 50 % się zatrzymywało z błędem weryfikacji

To jest loteria z tym odblokowaniem bootloadera.Trzeba powiedzieć po porostu mają burdel.

Zakładam że powiazałeś konto w ustawieniach programistycznych (mi status unlock)

To spróbuj czarów voodu

https://miuipolska.pl/forum/topic/22471-gdy-odblokowanie-bootloadera-zatrzymuje-się-na-50/

Ja odblokowałem bez problemu za 1 razem może szczęście miałem lub poszło im wpięty moja opinia.

• Like 1
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...