nikobartko Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam. Chcialbym kupic telefon Xiaomi red rice na allegro i mam maly dylemacik. Wstepnie zdecydowalem sie aby kupic go od firmy Technos. Czy ktos kupowal cos od nich?? Widzialem, ze mozna wziac fakture VAT (aby miec odliczenie vatu), wiec to tym bardziej mnie sklonilo do zakupu, jak rowniez wysylaja paczki z Polski i maja serwis. Ma ktos jakies doswiadczenia ?
Robert Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Brałem, wszystko w miłej atmosferze, gwarancja pisemna, szybka wysyłka. Poleciłem również innemu użytkownikowi ten sklep i również zadowolony, tutaj temat : post13360.html#p12734 Polecam, szczególnie, że jest faktura
kleryk88 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ktoś od nas chce sprzedać chociaż dopiero co się zarejestrował topic1310.html
glaedrem Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Automatyczna wiadomośćTen temat został przeniesiony z "Zakupy → Sklepy" do "Zakupy → Kupno urządzeń Xiaomi".
Rekomendowane odpowiedzi