t.bone Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Nazwa przedmitou: Xiaomi Mi3 16/GB Opis: Zakupiony w sierpniu 2014 roku na ibygou.com. Przechodził jedną naprawę w MiCenter (wymiana wyświetlacza). Aktualnie posiada wymienioną obudowę w kolorze zielonym (poprzednia czarna - wytarła się i musiałem ją wymienić). Uruchamia się. Wgrany soft to MIUIPolska 5.11.5. Telefon ma uszkodzony (potłuczony) wyświetlacz, nie działa dotyk. Ponadto jakiś czas temu pojawił się problem z portem usb - czasem nie załapuje podczas podłączenia kabla. Cena: od 19,90 zł - licytacja bezpośrednio na allegro / lub propozycje przez forum - prywatną wiadomość,Aukcja allegro/olx: Aukcja Xiaomi Mi3 16GB na AllegroKontakt: przez PWZdjęcia: Edytowane 24 Lutego 2017 przez t.bone
mrosi Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi