Ryba85 Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Na sprzedaż LG G3 w kolorze białym. Polska dystrybucja z sieci Play. Bez simlocka wersja 16GB. Stan bdb standardowo pęknięcia przy porcie i mikrofonie. Co kwartał zmieniane szkło na wyświetlaczu,więc wyświetlacz bez ryski,bez przebarwień itd. Tylna klapka również bez uszkodzeń i otarć noszone w etui LG imitujące brązowa skórę(niestety logo LG się już odkleiło). Telefon bez wad,żadnych ukrytych,wszystko działa Nowa bateria. Sprzedaję bo zmieniłem telefon na Xiaomi Mi5 a ten leży i się kurzy. W zestawie: -Telefon - oryginalna ładowarka -Nieuzywane i nierozpakowane słuchawki LG Quad Beat -3 etui z czego jedno prawie nieużywane,jedno jeszcze nie rozpakowane i etui LG -rewelacyjny uchwyt samochodowy dedykowany do tego modelu (ramię może zostać a można zmienić sam uchwyt pod inny telefon) -oryginalny kartonik z papierologią. Cena 500zl. Zdjęcia mogę wstawić jutro,ewentualnie mogę dostać na maila. Oferta wystawiona również na portalach aukcyjnych. Naprawdę polecam(niestety żona nie chce bo za duży). Kontakt na priv lub 783 864 814 Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2017 przez Ryba85
mrosi Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
mrosi Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi