Sharaku Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam. Chciałbym wrócić na Androida 5 . Aktualnie mam wersję Miui Global 8.1 stable 8.1.1.0. Jaki jest najprostszy sposób? Mam nie odblokowany nei zrootowany telefon, aczkolwiek mam już kod do oblokowania bootloadera. Proszę o pomoc.
Snajper Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Przed chwilą, Sharaku napisał: Witam. Chciałbym wrócić na Androida 5 . Aktualnie mam wersję Miui Global 8.1 stable 8.1.1.0. Jaki jest najprostszy sposób? Mam nie odblokowany nei zrootowany telefon, aczkolwiek mam już kod do oblokowania bootloadera. Proszę o pomoc. A po co się cofać skoro 20 lutego nowa aktualizacja 8.2 Masz jeszcze global dev z cotygodniową aktualizacją Lepiej raczej poczekać wtedy kombinować. Masz zgodę na odblokowanie to wygrywają miuipolska lub inny custom Rom Bo jak przypuszczam to chodzi o jakiś błąd w sofcie albo bateria szybko leci
Sharaku Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Opublikowano 17 Lutego 2017 1 godzinę temu, Snajper napisał: A po co się cofać skoro 20 lutego nowa aktualizacja 8.2 Masz jeszcze global dev z cotygodniową aktualizacją Lepiej raczej poczekać wtedy kombinować. Masz zgodę na odblokowanie to wygrywają miuipolska lub inny custom Rom Bo jak przypuszczam to chodzi o jakiś błąd w sofcie albo bateria szybko leci Potrzebujęsię przenieść ponieważ kupiłem sobie sluchawki bezprzewodowe na usb. Podpiąlem je przez OTG do telefonu, ale działa tylko lewa słuchawka. Sprawdzałem na dwóch urządzeniach z androidem 5 i tam działają normalnie. Jedyny temat jaki znalazłem na xda też ludzie pisali że na 5 działa a na 6 nie. Więc uznałem że sam sprawdzę zanim będę dalej kombinował. Poradnik z tego tematu będzie okej? I tylko rom bym zmienił na inny po prostu.
Snajper Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) @Sharaku a czy te 2 urządzenia były na systemie miui(xiaomi) bo ogólne jak na nowszej nie działa to i na starszej nie będzie miui jest upośledzone na akcesoria niektóre z natury sam siedzę na lineage os bo nawet z dyskiem zewnętrznym nie trzeba kombinować (zasługa androida 7.1.1) cofanie to tylko mifleshem ale skąd weźmiesz starszy ROM jak w linku są tylko najnowsze musiał byś przekopać en.miui żeby znałeść temat z wydania tego softa i tam link powinien być pod miflesha nie pomogę ci za bardzo w tym bo nie robiłem tego i nie jest zwolennikiem cofania softa Załóż temat w dyskusji ogólnej może ktoś ma takie słuchawki Albo na en.miui w języku angielskim Edytowane 17 Lutego 2017 przez Snajper
Sharaku Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Opublikowano 17 Lutego 2017 Tak te urządzenia były na miui, to jest kwestia androida nie miui. Mam starszy rom
Snajper Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Przed chwilą, Sharaku napisał: Tak te urządzenia były na miui, to jest kwestia androida nie miui. Mam starszy rom To próbuj
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi