db1985 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam, czy cotygodniowe aktualizacje dostępne są zarówno dla wersji global jak i EU? Mój Mi5 ma obecnie MIUI 8.1.2.0 (MAAMIDI) i raczej nie mam w planach odblokowywania bootloader etc. Po zakupie była dostępna może jedna aktualizacja i na tym koniec. Czy global tak ma czy też ja słabo szukam? Z góry dzięki
Shadow2k3 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Cotygodniowe aktualizacje są tylko Developer. Stable wychodzą żadziej. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
db1985 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 a to lipa :/ ale dzięki za odpowiedź
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 48 minut temu, db1985 napisał: Witam, czy cotygodniowe aktualizacje dostępne są zarówno dla wersji global jak i EU? Mój Mi5 ma obecnie MIUI 8.1.2.0 (MAAMIDI) i raczej nie mam w planach odblokowywania bootloader etc. Po zakupie była dostępna może jedna aktualizacja i na tym koniec. Czy global tak ma czy też ja słabo szukam? Z góry dzięki Po to zakładasz nowy wątek? To czysty spam. Jest masa aktywnych wątków, w których takie pytanie można zadać. Chcesz zaistnieć na Forum, pomagaj innym, a nie zakładaj nowe, śmieciowe wątki.
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi