Knox-181 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Mam taki problem, znajomy zainstalował sobie soft - nie wiem w jaki sposób. I teraz powstał tatki problem że nie można sprawdzić stanu bezpieczeństwa pre co nie da się używać telefonu. Macie jakieś rozwiązanie? I jak wgrać na niego soft? Próbować jakoś przez Miflasha? Edit: Wgrałem soft z karty pamięci ale nadal wyskakuje to samo. Jeszcze jakieś pomysły? Edytowane 13 Lutego 2017 przez Knox-181
mrosi Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 2 godziny temu, Knox-181 napisał: Mam taki problem, znajomy zainstalował sobie soft - nie wiem w jaki sposób. I teraz powstał tatki problem że nie można sprawdzić stanu bezpieczeństwa pre co nie da się używać telefonu. Macie jakieś rozwiązanie? I jak wgrać na niego soft? Próbować jakoś przez Miflasha? Edit: Wgrałem soft z karty pamięci ale nadal wyskakuje to samo. Jeszcze jakieś pomysły? Tak, zanim zaczniesz cokolwiek robić, zacznij od czytania poradników, bo jak widzę nie przeszedłeś tego etapu: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
mrosi Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi