Mam duży problem. Otóż mój telefon cały czas myśli że jestem w Australii. Tam przynajmniej pokazuje mi np. Pogodę. Pare dni temu używałem programu fake GPS, ale ogólnie wszystko bylo ok. Ale nigdy nie był ustawiony na Australię, poza tym teraz i tak apka jest skasowana a problem dalej występuje. Jak włączam GPS to na mapach Google i innych aplikacjach pokazuje dobra lokalizacje (tylko pogoda się nie zmienia, ciągle Australia) . Natomiast jak mam włączone ustalanie lokalizacji poprzez wifi i sieć to jest Australia. Nie wiem już co mam z tym zrobić. Jakieś pomysły??? Wysłane z mojego Mi5 pro
Pytanie
kubackjeee
Mam duży problem. Otóż mój telefon cały czas myśli że jestem w Australii. Tam przynajmniej pokazuje mi np. Pogodę. Pare dni temu używałem programu fake GPS, ale ogólnie wszystko bylo ok. Ale nigdy nie był ustawiony na Australię, poza tym teraz i tak apka jest skasowana a problem dalej występuje. Jak włączam GPS to na mapach Google i innych aplikacjach pokazuje dobra lokalizacje (tylko pogoda się nie zmienia, ciągle Australia) . Natomiast jak mam włączone ustalanie lokalizacji poprzez wifi i sieć to jest Australia. Nie wiem już co mam z tym zrobić. Jakieś pomysły???

Wysłane z mojego Mi5 pro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi