maroslaw202 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam. Kupiłem kilka dni temu Xiaomi Redmi note 3 pro. Kiedy próbuje podłączyć słuchawki Creative podczas grającej na głośniku muzyki, telefon przez 2-3 sekundy odtwarza ją w słuchawkach, po czym przestaje je wykrywać i w odtwarzaczu muzyki załącza się pauza. Po wciśnięciu play muzyka jest odtwarzana przez głośnik, mimo w dalszym ciągu podłączonych słuchawek. Ma ktoś pomysł jak ten problem rozwiązać?
Szyszonek Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Wyczysc wtyczke sluchawek, moze jakis syf sie na niej nagromadzil i robi problem. Mialem tak kiedys z moim starym Samsungiem, z tym ze zamiast nie wykrywac sluchawek, to wyciszal mi dzwiek do zera wystarczylo wyczyscic styki i zaczelo hulac.
Lami Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 @maroslaw202 To już takie dość często problem w rn3p. Musisz włożyć słuchawki do połowy (wtedy telefon powinien je prawidłowo wykrywać), poczekać kilka sekund i dopiero włożyć do końca Nie znalazłem nigdzie innego rozwiązania tego problemu, ale raczej da się przeżyć
Rekomendowane odpowiedzi