Skocz do zawartości
  • 0

Długo wyczekiwany XIAOMI

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

To mój pierwszy post, więc na wstępie witam Was serdecznie :)

W końcu, po kilkunastu miesiącach, nadeszła przeze mnie długa wyczekiwana chwila kupna pierwszego XIAOMI. Ideałem jest Mi5 Pro, ale niestety zdecydowanie przekracza mój budżet, więc ten model na ten moment nadal musi pozostać obiektem westchenień :D  W związku z tym czas wybrać alternatywę, a z racji ogrmonej ilości różnych wersji wybór nie jest łatwy. Mam nadzieję że mimo miliona takich tematów znajdziecie trochę czasu i chęci, żeby mi pomóc, doradzić i ewentualnie odpowiedzieć na pytania.

Moje oczekiwania:

- ekran max. 5'

- czytnik lini papilarnych (ewentualnie mogę z tego zrezygnować)

- pamięć wewnętrzna min. 32GB

- RAM min. 3 GB

- cała transakcja max. 800zł

Będę korzystał z wielu aplikacji, m.in. endomondo, facebook, youtube, spotify, bankowość mobilna, nawigacja, gry, antywirus. Oprócz tego oczywiście smsy, rozmowy, poczta.

Zależy mi na jak najmocniejszych podzeposłach, ponieważ bardzo często aplikacje po aktualizacjach są coraz bardziej wymagające.

Jeśli chodzi o apart to nie mam jakiś wygórowanych wymagań. Oczywiście najlepiej, żeby był jak najlepszy, ale jednak bardziej zalezy mi na innych parametrach.

Telefon ma mi służyć 2 lata, może dłużej.

Pozdrawiam,

Pep

Edytowane przez pep1916

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zasadniczo byłem już zdecydowany na redmi 3s International Version, ale zainteresował mnie wymieniony przez Ciebie 4 pro i zacząłem się zastanawiać. Dodatkowo nie do końca wiem czy ta wersja z IV jest mi potrzebna, bo jednak aż tak się nie znam. Zdecydowałbym się na 4 pro, ale trafiłem na wątek, gdzie dotychczasowi użytkownicy "trójki" nie widzą zbyt wielkiej różnicy w porównaniu do 4, więc pojawiły się kolejne wątpliwości. Do tego kwestia czarnej ramki w "czwórce". I tak ciągle coś :)

PS. Dzięki za odpowiedź.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...