Lszczygiel Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam, Chcialem wgrać Miui Polska. Wszystko krok po kroku z instrukcji aż do momentu kiedy po odblokowaniu bootloadera musiałem ponownie wprowadzić tel w fastboot żeby odpalić twrp. Teraz w fastboot adb nie widzi mi telefonu. Jak telefon jest normalnie odpalony to wtedy adb go widzi. Jakieś pomysły ?? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Łukasz
Lszczygiel Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 23 godziny temu, Lszczygiel napisał: Witam, Chcialem wgrać Miui Polska. Wszystko krok po kroku z instrukcji aż do momentu kiedy po odblokowaniu bootloadera musiałem ponownie wprowadzić tel w fastboot żeby odpalić twrp. Teraz w fastboot adb nie widzi mi telefonu. Jak telefon jest normalnie odpalony to wtedy adb go widzi. Jakieś pomysły ?? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Łukasz Ok. Już sobie poradziłem :). Można zamknąć.
bastard79 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 fajnie ze się podzieliłeś informacją, jak sobie poradziłeś, na pewno przyda się innym
Nezumi Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi