Maciej82 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 witam mam problem z mi flash unlock ponieważ wszystko zrobiłem jak w poradniku aby odblokować bootloadera, niestety pokazuje mi informację current account is different from the account info on the device. Co robić?
zielonyBB Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 witam mam problem z mi flash unlock ponieważ wszystko zrobiłem jak w poradniku aby odblokować bootloadera, niestety pokazuje mi informację current account is different from the account info on the device. Co robić? Kolego, daj spokój z oficjalną procedurą. W tym modelu BL odblokowuje się komenda ale przede wszystkim skąd wiesz że masz zablokowany ? Co zwraca komenda fastboot oem device-info ? Jesli okaże się że jednak zablokowany to dajesz fastboot oem unlock. I tyle, 5 minut.Wysłane z MI5
zielonyBB Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 komenda fals czyli zablokowanyNapiszesz dokładnie co widzisz w okienku cmd czy nie chce Ci się ?Wysłane z MI5
Maciej82 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 device tempared false device unlocked false charger screen enabled false wpisalem teraz jak pisales oem unlock
zielonyBB Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 No i ? Poszło ?I tak przy okazji, czemu piszesz w dziale innego telefonu ?Wysłane z MI5
Maciej82 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 cały czas komendy false niestety chyba, że coś jeszcze trzeba zrobić ?
zielonyBB Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Ciekawe, miałem ostatnio 3 sztuki i poszło bez problemu. Zobacz tu https://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/10626-Rozblokowanie-BOOTLOADER-bez-pozwolenia-XiaomiWysłane z MI5
mrosi Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi